Saturday, 26 November 2011

WeDding AgaIN ! !

WEddINg ????

HEy , hye ! Okay today, wait !, Haaa... 26Nov, Ohh .. Want to know something, I attend a wedding ! ! Whoah ? . . Bukan senang Ned pergi wedding . . Mana tak nya, for sure I have to go because wedding cousin . . Ya la . , my aunt's son. . Abang Emi , So sweet time mereka bersanding . . HEHE . . I tak ada many story mahu cerita but best sangat wedding dekat situ. Makan yang sangat tak boleh lupa lazat sangat . . Sehingga menjilat jari gitu . . Apa lah Ned mengarut ni ? ? Tapi, betul apa. . Well, theme tadi all grey just for our family lah. . Penat nya mencari baju nak pakai . . I dah lah tak ada baju kurung grey . ! Luckily my mummy sangat penyayang bagi I borrow baju dia. . Sangat cantik ! Not me lah, but the dress . . Ikut kan hati nak pakai baju biasa aje. . But, my mom dah suruh. . Follow je. . Wedding buat dekat De Rhu Kuantan . . Bukan Rompin ya ! Hurm, suka tengok gelagat orang time pergi wedding macam ni . . Ada yang bawa boyfriend lah, yang lonely lah, pasangan husband and wife yang romantik lah. . Aduh ! Jadi observer lah pulak Ned ni. . Tapi, tak salah kan ? ? Timba pengalaman . . The main point writting in my blog is just want to say happy wedding day itu sahaja ! Kuang3. . Apa pon, credit to, : 
Cs Ipah, Cs Ika, Cs Maya, Angah , kak Long and the rest ! Ada picture sikit, Cantik !
Ohh ya , picture dalam DSLR belum transfer lagi. . This is from Cs ipah jea. .

(candid ni ! cees )^^

XOXOenedrem,26nov,sat,1852

No comments:

Post a Comment