Monday, 28 November 2011

hang out with my family =]

Muahahahahahahhaha.....

Best nya rasa hari ni, feeling tak menentu , . Kenape ? Ehh, tak boleh ke tanya question yang releven ? (pfthhh) Menyesal pula cakap kan ? Okay, ned nak guna bahasa kasar ke baik ? , Baik lah. . Cause mood hari ni agak teruk kud ! Aik !, Tak, tak , tak . . Baik ajea . . 

Family ned hari ni, okay lah . Susah sangat nak cerita nya, start from this morning ya , ! Bangun subuh, then tidur balik . . Aduh , apa punya anak dara ni, tapi bangun awal tahu , pukul 7 pagi dah terpacak depan cermin menggeliat. . Teruk betul perangai . . "(Oh, peduli apa aku )". . Then, tak mandi terus breakfast, Hish , mesti korang kata hebat kan ? No way , jangan berangan lah ned ! . Hurm.. Then, tiba-tiba tengah elok tengok cerita kartun 3D , best sangat macam budak-budak cerita dinosour !! ' Tasha jerit , " KAKAKKKK !!!! " Terkejut pula dengar , tersembur air milo baru togok dalam mulut. . "Bersiap cepat nak pergi rumah tok + wan " , naik bulu roma ned dengar . . Dalam hati sempat lagi , "(aku dah lah belum mandi ) Lepas itu, pecut lari naik mandi. .

Moment paling best is when we reached Sg, karang , Berserah . . Suddenly teringat pula dekat my friend, Daniel Samuel . Hish > , < ! Hurm, we enjoyed ourself chit-chat dengan wan lah, main-main lah , minum air kelapa dady kait , best sangat . .yang paling best time main dengan baby, Tasha yang bawa keluar MUKHSIN dari rumah . . HEHE ... So Cute !! MUAHXX !


GERAM !!! comel sangat ! MUKHSIN <3






 Lepas tu, makan Mi Calong ! Hoi,Hoi !!!!!
Siapa tak tahu Mi Calong kesian sangat . . Best In My World . .My world Not Yours !
Tengok ni . .

(ini rupa Mi Calong 0,O )

Best sangat mi tu !!!! 

Okay lah, The moment time makan tu, My mom and dad sibuk cerita pasal makanan lah. . Then, talking about US !!! Not United State lah, But us (kiteorang ). . Rindu pula time makan ramai-ramai dengan family ni. . Syok tahu ! Baru dapat rasa yang family tu, sangat important in my life . Now, ned tak akan pernah abaikan my family . .Sayang sangat ! . Erm, time ni dah hujan dah, sempat lagi main dengan adik tengah hujan kat beach tu, FUHH ! ada fishermen baru balik dari laut. . Sian pula tengok mereka . . Tapi, tak apa. . Kerja kan > ? Kena lah faham . .

Okay lah kud ! Apa pon I love my family . . Hang dengan family bukan senang kan kalau parents yang betul-betul sibuk bekerja sampai tak ada langsung masa nak spend dengan anak-anak. . HARGAI LAH FAMILY ANDA !

( LOVE THEM =) ) <3 . .

No comments:

Post a Comment