Wednesday, 30 November 2011

Sakit Kepala + Kucar ! = NED ? =S

Sob , sob , sob

Oh, hari ni. sangat malang nasib..
Yelah, mana tak nya ,, elok-elok ajea sihat walafiat, tiba-tiba tanpa diduga kena pula serangan sakit kepala.. Ni mesti sebab hujan dalam beberapa hari ni .. 
Orang nama pun hujan, tak sah lah kalau tak keluar main kejap.. 
Even kejap pun jadilah.. Tengok, ni lah akibat .. HAHA..
Okay, cerita pasal sakit kepala dah habis, masuk pula kekucaran ..



Okay, mummy! Hari ni last day dia kerja dekat office, so , boleh lah nak cakap might be beban dah loose sikit kud .. Hurm, tapi bukan bermakna kekucaran sebab itu..  Congratulation lah mummy yea !! Benda yang buat ned kucar is , sebab lain.. HAHA.


Then, time makan malam .. 
Elok-elok ajea tengah dinner dengan family, suddenly, mummy" Anak-anak , packing barang because esok nak pergi Terengganu " =_=' 
Muka dah berubah dah.. Gelabah . Risau .
Mesti lah, cuba cakap siapa tak risau kalau homework yang bertambun tu tak siap-siap lagi kan ????
Hey, dah gelabah dah ni.. Tak apa lah, bertekad after balik dari Terengganu nak siap kan sikit, tak semua pun asal buat ajea ..Tapi untung lah, sebab pergi sekejap jea, FUHH ! 
Okay lah, nak packing ni.. And then, tidur terus.. Penat dengan sakit kepala nya lagi.. Macam-macam, esok nak travel panjang lagi ni.. Next story, cerita lain kali..
Bye !

XOXO,enedrem,1 DEC, 0019

No comments:

Post a Comment