Wednesday, 23 November 2011

MURAD IS THE BEST ! =)

MURAD !




( Muradianz girls )

( The boys )

hey there. . well grr ! mao cakap pasal rumah ned neh. . DAM* !! aku sayang gila rumah ni . . dah lha blue colour goshhh ! ! HAHA . . well. . bukan nak cakap ape . . but form 4 in this house kat SHAH jea lha yang cool gilaa tak ade orang boleh challenge . . because ape yang buad aku cakap macam ni cos, ye lha kan susah nak jadi one pack . satu hati sebulat suara ! susah sangat2 . . tak kesah cikgu nak kutuk batch 0812 but, still aku sayang . . mana2 pon aku sayang ! ned dah gila ! ahh, mampos !


obvious sekali, time annual dinner MURAD yang tak bole blah , fuhh ! punya lha KR and PKR buadd keje , susah tahu ! cari ni lha tu lha jumpa cikgu lha . . keluar masok bilik guru ade dalam sehari berape banyak kali entah , markett tahu ! duty lha katakan, kena jalan lha . . bt, ni credit tu HELMI TALIB and SYAFIQ SOFIAN , kalau tak ade korang aduh ! , tak tahu macam mana, rasenya tak success dinner kita tu . . ohh, tak lupa jugak dekat ZAFIERAH JAMAL and AIMAN YUNUS , hey if korang tak buad kertas kerja , no wayy dinner . .


 peeps !, dekat yang lain pongg , malas nak sebut semua cos ramai sangat ahli murad nya , nak2 lgy form 4 . . ramai sangat . . ape pon aku bangga sebab even dinner tu tak ade lha mewah sangat tak grand mana pon macam rumah lain, hanya ala kadar jea. . janji semua orang kenyang . . tak pernah harap pon ape2 . . just enjoy jea . . ye lha , susah kalau tak enjoy nak dekat akhir tahun kan > , < ? HAHA . . proud to be MURADIANS ehh, dpat pujian free2 gitu jea dari MISS ANN ! ohh ! happy nya . . tapi normal jea . . aku gilaa sumpah sayang sangat dekat korang ehh ,credit to : IRFAN ZAMRI, FARIS AIMAN , AHMAD NAQIB . . ohh, AZEEM ? sian kud kat dieorang , banyak betol kerja kena buad , l.o.l , HUSNA DZEIDEE , kau pemberi enzyme yang padu untuk MURAD ni , HAHA . . to AZEEM , aku tabik spring kat kau ang banyak gilaa berkorban energy for doing stuff , ! kan ? aduhh , ohh, ni credit to my beloved KR pulak , HELMI TALIB . . mana2 pergi mesti dengan kau punya lha . . aku tak tahu sangat mula2 kau ni macam mana . . but, after dah move dengan kau , rasa happy tetiba cos kau sangat lha responsible tao ? anything kau caring jea dengan budak2 ni . . ehh, sometimes kekucaran happen dekat kau , naseb ade orang tolong kann ? sorry lha if aku tak bagi 100% energy aku time settle everything . .


 HAHA , , tak ape lha the past kan . . tapi sungguh, sweet moment parok masa tu . . sayang kau helmi. . tak lupa jugak dekat SYAFIQ , kau sangat pro dalam bab2 ni, cekap gilaa. . even kau kata kau tak function !!! bagi aku, kau function sangat ehh, haii ! tak ada kau, tak tahu lha aku . . so, chill ea ? ? nak posting pics tapi nanti dulu lha sebab aku malas sangat . . cukup aku story ni jea . wait up ! ! aku add new story nanti pulak . . pancit kud write banyak2 . . k, bye !
LOL MURAD COOL !


( Emcee MURAD ! terbaekkk ! )
credit : Faris aiman and amelia




(my KR )


(from left, ZAF,HELMI,ME<SYAFIQ)

No comments:

Post a Comment