Wednesday, 30 November 2011

ANGRY BAKTI UNITED ( A. B . U . ) abulha ^___^

Bakti ! 
Rock habis !

Apesal pulak ? Oi , Tanya aku lagi .. Panaspanas .. Kelas ni , memang lha rock , orang jea tak tahu kud , But , Aku rasa habis famous dah satu form .. Ala , bangga lha pulak ! * gedikgedik * ( Macam BOB lha pulak ) Sori .

This class ada 29 people , HAHA , kalau aku tak silap , tapi betul lha ..
Okay dude , Aku dah nak start merepek pasal budak-budah ni ..

Ketua kelas aku , Huahuahua ...
IRFAN ZAMRI ..
Budak ni , koya kud , maklumlha , ketua kelas 4 Bakti , memey lha macam ni , sabor jea lha ..
Dia lha Taik ko ! Tapi , fuh , boleh lha responsible . Perangai gilagila , macam anak buah juga !

Assistant Kelas , AISHAH
Boh , ini aku cuak , sebelah aku , Bai'ah lagi , kalau siapa buad maksiat , respect lha kawan ni .. Kan > __ < * Macam aku tak berase , Dia sangat Cool , Lawak , Sporting . Alim yang penting.

And the rest : 
( Aku start dari ikud tempat duduk lha ) DEPAN TO THE BACK YA !

Alyaa Athirah : PKR maju ni , sangat best , rock gilaaa =)
Syikin Bakri : Aku tak tahu asal orang panggil dia Ustazah Pilihan ? Tapi , memey kud, ada gaya lha .. Aku jea yang tahu kat dorm .. Hua 
Alia Syafinaz : Pergh , Hot maket ni , cun .
Suha Sahwan : Woo , erm , no comment GEMOOKK !
HakimQC : Budak ni memey star Chemist , PKR Hamdan boh , guyang !
Syafiq Asha'arey : Pandai weyh addmaths and the rest , EHSAn next year. =0
Fahmie : HEHE , Bro . Dia atok yang tua , selalu kena ejek , tapi best sangat galok over .
Naqib : Chong ? eh , taktak .. Baik jugak , tapi , tido tak ley blah .
Mukhriz : Selalu pergi reDOX , ape pun tak tahu dia buad , =='
BOB : WooH , ini memey lha , gedik , mengade , tapi habis syok kawan dengan dia .. =)
Adzim : Bekbekbek ! Weh , bunyi ape tu ? Loh ! Kambing rupenya ! Bapak gila dia ni , ngarot merapu , suka menyampuk kacau line sumpah koya ..
Grrr..
Faris Aiman : Suka dia , cool . Baik . Polite and Pandai bagi advice.. =D
Ierah : Kuat cakap ini budak , tapi boleh lha , stalk makanan penting ..HEHE
Jiha : Hoo , yang ni tak ley blah , ISKETAMBOLA adzim and efun panggil , ngarut jea , hebat Physic ..
Fatin : Erk , Zombie !! HEHE .. Ayu . Koyar . Tapi , best doh kau ..
Nana : Mek kelate sorang ni lawak , ape jea dia gelak .. HAHA , boleh nana .
Nabila Huda : Huu .. Yang ni mak kepada siapa ya , Husna and the rest , sangat caring , suka sponsor apeape , aku suka .. Mata selalu nak nangis . sori kawan 
Syidah : Hm , Kacep Md Nor , Sokmo balik lewat , Pekan jea pong !
Imah : hee , Aku suka kau , mulut laser , Mata , Bulat < Whoah !
Husna Dzeidee : LOL , Awesome habiss ! Korang tahu perangai die , malas cakap .. Hehe , Chill MGS !
Md Nor : Hok ni , senyap , tido , sokmo lepak dengan syidah .. hehe
Khairil : Hehe , baik hati . Tapi aku pun tak tahu , 
Latiff : Yang ni memey tak dok sokmo dalam kelas , gy JASA .. Selalu kuar Toilet , ade pae haaa kat sana ?
Sudin : Lawak budak ni .. sporting aku suka !

Pancit .. Hehe .. Sori dude for the comments .
Dengan ada budak budak macam ni lha kelas Kami Rock habiss .. Best tahu ! 
* Hope cukup , semuanya ..

Peeps : Tengok :


Teringat memory 4 Bakti , ohhh <3 



Cute nya .. <3


Semua orang pandang irfan , Famous ..


 Kenangan dengan cikgu cun .. HAHA


Lastly , My words ..
Dah , itu saja .. <3 you guys , forever , Aku sayang korang sampai mati .. Till the end of the world ..
Ned gorgeous , * Bapak perahsantan .. Sori .

enedrem 2210 , 4 bakti 11'

1 comment: