Monday, 12 December 2011

Like and i know it ~

Fuhh ,,

So long rasanya tak tulis apa-apa in this Blog ..
Well, semenjak dua menjak , sakit kepala , and no point nak tulis ..
Now , HAHA !
That day , pergi hang out dengan my friend Kiela Roslan .. Enjoy habis . Ye lha , Bukan apa pun just pergi makan ice-cream McD and then , ambil adik kat DAVINCI ! 

Just nak share a bit , punya lha tak ku sangka dan tak ku duga , Jam sangat teruk time kami nak keluar dari Megamall Kuantan tu , Fuh , Rasanya dah habis awal dah around 4.30 p.m , Keluar ...
Tengok-tengok , WOW ! Panjangnya lane..

But , I just want to say a bit , To all drivers .. Tak kira lha , the one yang muda ke tua ke , Kalau dah nama you are a driver , Better ada perasaan sikit ya , I mean time driving tu , berpada-paa lha sikit .. Bg signal ke nak masuk , ni tak pun , main redah jea .. Susah lha kalau semua orang nak jaga kain sendiri tanpa fikirkan orang lain.. People semua ada feeling lha ..

* Ingat ya drivers *

Continue , Kami hangout best sangat after ambil adik dari class we all terus pergi makan dekat TAJ !!!! Awesome sangat..
Menu :

Kiela + Me : Roti tissue ( Punya lha tak pernah makan nak try )   Excited *
Izmeth and Izfard : Roti canai
Tasha : Roti telur ..

Total : RM 17.80..* Nasib baik cukup duit ,

Lama Lepas tu , We all pergi rumah mama Kiela , Snapping pics yang paliing best !!
Around 8.10 p.m. Move balik rumah :

      cool habis i like <3


Thanks , Credit to : Kiela Roslan .

No comments:

Post a Comment