Saturday, 17 December 2011

Bhahahaha !! Hardcore

Hello ?
Ops ! What the fish !
* Ceyh , Tiba - tiba ajea , well actually sudah lama aku tak berBELOGING ni ..

Last two days , if i'm not mistaken , braces bawah alhamdulillah selamat dipakai ..
But , then , as usual , sakit tu yang sangat tak boleh tahan ! Okay , yesterday , ( 17 Dec ) , HAHA !
Balik my village , dekat ajea , biasalha , kalau balik kampung mesti semua benda mahu try kan ? Ceyt , * Jadi budak kampung Stylish Habiss !! 0___0 .. * Ye ke ?
Dekat kampung pula , wan ada kedai runcit , habis lha kalau cucu dari IM balik , ROGER terus !!
Adik aku bagi ice-cream potong half , sedap gila .. Ada buah mempelam dalam tu , Aku terus gigit , dah tak ingat dunia kan , Haih , Maklumlha .. ! Tiba-tiba , Kriuuuuukkkkkk !!!!
Boh , ludah balik ! Stinky nya .. Erk !
Besi aku tercabut satu biji , hmm .. Apa lagi , terkedu kejap !
Nasib Daddy kata , nanti pergi klinik , But until now tak okay , wait until next friday baru doctor ada .. Sabor ajea lha NED !

Next story , * Banyak betul story nya .. Eh , suka hati aku lha !! Sibuk ! 
Bhahaha , last thursday , pergi melawat Cikgu Salina .. Siapa dia ?
Ha , She's my Account teacher ! Awesome habis cikgu .. Dia sakit , dekat HTAA , Sedih tengok her condition , ='( sobsob... Itu ajea .. !

* eh, Pagi tadi cycling lagi , pancit Wooo .. Nak kurus punya pasal , sumpah tak ikhlas , 
BooBooo..


Bye ! Assalamualaikum~
enedrem , 18 Dec , 1001 , 2210imy <3


No comments:

Post a Comment